Fundamentele finantelor generale

Fundamentele finantelor generale

Autori: Meral Kagitci

Anul aparitiei: 2022

ISBN: 978-606-34-0410-8

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 220

49,40 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Cartea „Fundamentele finantelor generale” reprezinta un sprijin pentru studentii de la facultatile cu profil economic si nu numai, pentru a asigura o mai buna intelegere a conceptelor de baza legate de finante, pe care le pot intalni si in viata de zi cu zi, in calitate de indivizi, de cetateni si de contribuabili ai unei organizatii, comunitati sau ai unui stat.

Manualul poate fi un instrument util pentru intelegerea si aprofundarea conceptelor din finante, des intalnite in mass-media, de care are nevoie orice individ, putand ajuta totodata la consolidarea cunostintelor deja detinute din domeniul finantelor.

Exemplele de concepte, pe categorii, sunt oferite astfel incat sa faciliteze intelegerea acestora si, de asemenea, sunt prezentate si unele exemple existente in alte state membre ale Uniunii Europene, pentru ca cititorii sa aiba o mai larga viziune comparativa.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat