Elemente de algebra liniara

Elemente de algebra liniara

Autori: Dragos-Patru Covei

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-505-860-6

16,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Algebra liniara este o ramura activa a cercetarilor matematice, deoarece ocupa un loc central in aproape toate celelalte domenii ale matematicii si, de asemenea, are aplicatii importante in toate ramurile stiintelor aplicate. Algebra liniara este indispensabila pentru studiile postuniversitare si de cercetare sau pentru aplicarea in lumea reala.

Aceste note aprofundeaza programa analitica a cursului si seminarului de Algebra Liniara tinut de autor studentilor din anul intâi de la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Materialul este dezvoltat complet de la zero, in scopul utilizarii lui ca un ghid de studiu individual sau ca o carte de referinta, dar intr-un ritm mult mai rapid decât o algebra liniara studiata la nivel de liceu. Problemele dezbatute alcatuiesc o parte semnificativa a materialului, preced intotdeauna teoremele, iar majoritatea dintre ele sunt rezolvate complet pentru a ilustra cât mai bine cadrul teoretic.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat