Admitere la programele universitare de licenta 2013. Teste grila

Admitere la programele universitare de licenta 2013. Teste grila

Autori: Academia de Studii Economice din Bucuresti

Anul aparitiei: 2013

ISBN: 978-606-505-620-6

15,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Aceasta culegere de teste are menirea sa-i ajute pe cei care doresc sa devina studenti la ASE si au de sustinut examene la matematica, economie si / sau limbi moderne.
Lucrarea „Admitere la programele universitare de licenta 2013. Teste-grila” a fost elaborata in conformitate cu metodologia privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere la studii universitare de licenta in Academia de Studii Economice din Bucuresti, pentru anul universitar 2013-2014 si cu exigentele fata de pregatirea liceala a elevilor la disciplinele Matematica, Economie si la cele aferente limbilor moderne ce fac obiectul admiterii la ASE. Mai mult, tematica pentru disciplinele Matematica si Economie este inclusa in tematica examenului de bacalaureat 2013.
In elaborarea volumului s-a tinut seama de pregatirea absolventilor promotiei de liceu 2013 pe baza manualelor alternative aprobate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, avand in vedere fondul comun de cunostinte existente in acestea.
Testele sunt incluse si pe platforma online dedicata admiterii la ASE.
Tinerii liceeni, precum si alte categorii de candidati, vor putea verifica daca au rezolvat corect testele consultand cartea „Admitere la programele universitare de licenta 2013. Raspunsuri la testele-grila”.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat