Revista

PERSPECTIVES OF BUSINESS LAW Journal
Titlu:

PERSPECTIVES OF BUSINESS LAW Journal

www.businesslawconference.ro/revista/index.html
ISSN: 2286-0649 online
Periodicitate anuala

Prezentare

 

 

Revista este redactata de Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si Societatea de Stiinte Juridice si Administrative.

 

Revista PERSPECTIVES OF BUSINESS LAW Journal  publica lucrari stiintifice care au fost prezentate la Conferinta Internationala  PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA (www.businesslawconference.ro).
Aceasta revista este o platforma de dezbateri juridice internationale care analizeaza evolutiile recente si perspectivele de dezvoltare ale dreptului afacerilor.

Revista PERSPECTIVES OF BUSINESS LAW Journal (Perspective ale Dreptului Afacerilor) public studii i comentarii de practic judiciar din toate domeniile tiinelor juridice, deschizandu-si paginile ctre autori provenind din diferite ri, din mediul universitar juridic i din rândul practicienilor dreptului, încurajând publicarea atât a studiilor de interes internaional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerului internaional, dreptul public internaional, cât i a studiilor care s reliefeze particularitile dreptului naional.