Revista

DATABASE SYSTEMS JOURNAL
Titlu:

DATABASE SYSTEMS JOURNAL

www.dbjournal.ro
ISSN: 2069-3230 online
Periodicitate trimestriala

Prezentare

Obiectivul revistei este de a promova cercetarea teoretic i aplicat în domeniul bazelor de date.
Revista este dedicat comunitii tiinifice internaionale din universiti, instituii de cercetare i organizaii din mediul de afaceri. Misiunea sa este de a îndeplini cerinele comunitii tiinifice de a publica rezultatele cercetrii cu privire la bazele de date i la tehnologiile conexe.
Colectivul de redacie încurajeaz autorii s trimit articole care contribuie cu cunotine valoroase pentru noile teorii de dezvoltare i pentru îmbuntirea celor mai bune practici din urmtoarele domenii: Depozite de date, Baze de date orientate pe coloane, Baze de date distribuite, Ingineria cunotinelor i a informaiilor, Sisteme informatice, Tehnici de Data Mining, Securitatea datelor, Arhitecturi de afacere, Proiectare i dezvoltare bazate pe web, Calitatea informaiei, Sisteme suport de decizie, Sisteme expert, Sisteme OLAP etc. Sunt încurajate articolele având un caracter interdisciplinar.
Revista este publicat trimestrial, în format on-line, având ISSN  2069 - 3230, fiind sub tutela Editurii ASE, folosind formate în conformitate cu standardele internaionale. Lucrrile sunt recenzate de ctre specialiti de un înalt profesionalism în domeniul bazelor de date i a tehnologiilor conexe. Calitatea revistei este îmbuntit în mod continuu, fiind supus unui proces de evaluare pentru indexarea în baze de date internaionale.

Editor-sef,
Prof. univ. dr. Ion LUNGU