Managementul riscului. O abordare integrata

Managementul riscului. O abordare integrata

Autori: Carmen Nadia Ciocoiu

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-816-3

30,30 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Managementul riscului integrat este o abordare explicita si sistematica de gestionare a tuturor riscurilor dintr-o perspectiva holistica la nivel de organizatie. Aceasta abordare presupune ca sistemul de management al riscului sa fie integrat in sistemul de management al organizației si sa utilizeze instrumente de lucru, canale de comunicare, precum și proceduri specifice adaptate și corelate cu restul elementelor sistemului de management al organizației.

Cartea incearca, pe parcursul a sapte capitole, sa abordeze din diferite perspective managementul riscului integrat, subliniind necesitatea de a intelege problemele conceptuale si practice si de a examina cele mai recente tehnici si metodologii. 

Lucrarea este utila studentilor de la cursurile de zi, postuniversitare si celor ce urmeaza cursurile de master de la specializarea Management. Preluarea unor elemente de actualitate din literatura internationala o face utila practicienilor care vor sa isi mentina „la zi” cunostintele in domeniul managementului de risc.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat